Megtalálták a hévízi tóban eltűnt férfit

Vágólapra másolva!
A rendkívüli halálesetet közigazgatási eljárásban vizsgálják.
Vágólapra másolva!

Vasárnap reggel megtalálták a hévízi tóban pénteken eltűnt férfi holttestét. A tófürdő egyik dolgozója talát rá nyitás előtt. Az áldozat egy 37 éves zalaegerszegi férfi.

Miután rendkívüli halálesetről van szó, amelyet közigazgatási eljárásban vizsgálnak, a rendőrség nem nyilatkozhatott az ügyben.

A tófürdő pénteki zárása után észlelte a személyzet - miután megtalálták a személyes holmiját -, hogy eltűnt valaki. Arra gyanakodtak, hogy a férfi a tóban merült el, ezért a VMSZ segítségét kérték.A vízimentők a keszthelyi tűzoltók segítségével kezdték meg péntek este az eltűnt férfi utáni kutatást, de szombat hajnali kettőig a keresés nem vezetett eredményre. A kutatást szombat reggel hét órától a hévízi fürdő dolgozóinak közreműködésével, két szonár készülékkel és búvárokkal folytatták, a munkába a nap folyamán a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is bekapcsolódtak.

A kutatást végző szervezetek munkatársai szombat este 9 órakor befejezték a keresést, miután addig nem találták az eltűntet. Holttestét vasárnap reggel dobta fel a víz.