Tilosban fotózta le a Blikk egyik olvasója a budapesti Szigony utcában a Józsefvárosi Közterület-felügyelet egyik autóját. A közterület-felügyelet egyik feladata éppen az, hogy ellenőrizze a szabályos parkolást. A felügyelet igazgatója elismerte a szabálysértést, és azt ígérte, megkeresi a felelőst.

A Blikk olvasója fotót készített a Józsefvárosi Közterület-felügyelet tilosban parkoló autójáról. Azért háborodott fel a dolgon, mert ő hasonló vétekért kerékbilincset kapott, és több mint 10 ezer forintot kellett fizetnie.

"A képeken jól látszik a járdaszegélyre festett sárga csík, a másik oldalon a megállni tilos tábla is. Ráadásul öt méterrel odébb egy több száz férőhelyes, ingyenes parkoló van" – írta a lapnak.

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet igazgatója a Blikknek elismerte, hogy munkatársuk szabálytalanul parkolt. "Kollégánk egy köztisztasággal összefüggő lakossági panaszt ellenőrzött soron kívül. A jármű vezetője szabad parkolóhely hiányában a fényképeken is látható helyen állt meg" – közölte Ács Péter, aki azt ígérte: intézkednek, hogy megtalálják a felelőst.