Elfogták az érdi kettős gyilkosság gyanúsítottját

2014.05.18. 12:51

Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint két embert megölt Érden, majd tüzet okozott, hogy eltüntesse a nyomokat – írja a Hír24. A lap úgy tudja, hogy egy 1973-as születésű férfit gyanúsítanak, és a bíróság vasárnap elrendelte előzetes letartóztatását.

A Hír24 információi szerint a brutális bűncselekmény hátterében féltékenység állt. A tettes a meggyilkolt nő élettársa, a pár egy VII. kerületi lakásban élt együtt. Az asszony közelebbi kapcsolatba került a másik áldozattal, ezt megtudta a gyanúsított. Csütörtökön összevesztek, a nő pedig Érdre ment a férfihoz, élettársa pedig utána. A Hír24 úy tudja, a férfi korábban is volt már büntetve.

Az érdi házban péntek hajnalban ütött ki tűz, a tetőtér égett. A tűzoltók megfékezték a lángokat, ám az egyik helyiségben két holttestet találtak. Nem sokkal később bűnügyi helyszínelők érkeztek a házhoz, mivelfelmerült a gyanú, hogy bűncselekmény történt. A Hír24 úty tudja, először a férfi fején találtak olyan sérülést, amely miatt gyanússá váltak a körülmények.