Feszítővassal verekedtek nagymarosi fiatalok

Vágólapra másolva!
Hárman megsérültek, miután egy vita dulakodássá, majd késeléssé fajult.
Vágólapra másolva!

Három sérülttel és három előállítással végződött egy vita Nagymaroson. Egy szemtanú az Origónak azt mondta, nagy felfordulás volt, több rendőrautót és mentőt is látott. A rendőrségi közlemény szerint egy 17 éves fiú keveredett szóváltásba a 24 éves T. Dáviddal és T. Viktorral. A vita dulakodássá fajult, amelynek során a három férfi kölcsönösen bántalmazta egymást, majd a fiatalkorú gyanúsított egy késsel combon szúrta T. Viktort.

Fél órával később T. Dávid bement egy nagymarosi ingatlan udvarára, ahol a magával vitt feszítővassal több alkalommal megütötte az ott lévő sértettet (arról nem szól a közlemény, hogy ez ugyanaz a fiú-e, akivel korábban verekedett). Ezt követően a feszítővas hegyes végével egy alkalommal egy 44 éves férfi felé szúrt, aki orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a három helyi férfit. A nyomozóhatóság T. Dávidot és a 17 éves fiút őrizetbe vette. T. Dávid ellen magánlaksértés bűntett és garázdaság bűntett, T. Viktor és 17 éves társa ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Az eset során hárman sérültek meg.