Az államra hivatkozva akarnak lakást venni csalók

Vágólapra másolva!
Vélhetően szélhámosok, akik uniós projektre hivatkozva azt mondják, az állam lakásokat akar venni jó áron. Százezer forintot kérnek a közbenjárásért. Ne dőljenek be nekik!
Vágólapra másolva!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) közelményben figyelmeztet arra, hogy az államra hivatkozva próbálnak pénzt kicsalni emberektől. A minisztérium tudomására jutott, hogy vélhetően szélhámosok hivatali befolyást ígérve, uniós programra, valamint kormányzati elképzelésre hivatkozva lakás eladásában ígérnek segítséget százezer forint közreműködési díjért.

Egy beazonosíthatatlan levélben, Péter aláírással Projekt597 feladóval ajánlanak kétes kimenetelű üzletet. Azt írják, hogy az állam, egy uniós projekt keretében, lakásokat vásárol fel magánszemélyektől, a program célja a nevelőotthonok, intézmények fokozatos megszüntetése, az állami gondozott gyerekek családban, nevelőszülőknél történő felnevelése. A lakás állam által történő megvásárlását ígérik magasabb vételárért.

Az EMMI arra figyelmezteti az embereket, hogy nincs ilyen programjuk, vélhetően átverésről van szó, ezért arra kérik az embereket, hogy ne hagyják magukat megtéveszteni.