Magyarországra szállíthattak egy holttestet egy rejtélyes grazi drogpartiról

Vágólapra másolva!
Három tizenéves bulizott egy grazi pincelakásban. Nemi erőszak és gyilkosság lett a vége.
Vágólapra másolva!

Gyilkosságig és nemi erőszakig fajult el egy drogparti Grazban, ahol egy 16 éves fiú lelőtte a társát, a holttestet a nagyapja segítségével szállította Magyarországra, és elásta.

A Kurier.at című osztrák lap úgy tudja, hogy a múlt hétvégén két 16 éves fiú és egy 14 éves lány bulizott egy grazi pincelakásban.

Az egyik fiú gázpisztollyal kényszerítette a társát arra, hogy erőszakolja meg a lányt. A megfélemlített fiú engedelmeskedett, de utána dühében egy fegyverrel rálőtt a másik fiúra, és megölte. A feltételezett elkövető ezután elvitte a barátaihoz a lányt, és elmondta, hogy mi történt a pincelakásban. Ez után visszament a helyszínre, és elmondta a történteket a ház harmadik emeletén lakó nagyapjának is.

A Kurier.at úgy tudja, hogy a férfi a hatóságok értesítése helyett segített az unokájának a holttest eltüntetésében. Az osztrák lap szerint a fiú holttestét egy szőnyegbe csavarták, és Magyarországra szállították. A magyar rendőrök is bekapcsolódtak az ügy tisztázásába. Kerestük a rendőrséget, de azt a választ kaptuk, hogy az ügyben kizárólag a nyomozást folytató szerv, tehát az osztrák hatóság illetékes nyilatkozni. Kérdéseinket feltettük az osztrák rendőrségnek is, cikkünket frissítjük majd a további információkkal.