Ha nincs pénz a 3-as metróra, akkor leáll

Vágólapra másolva!
Gondolkodott a folytatáson, mielőtt újra ő lett hivatalosan is a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje - mondta a Hír TV P8 című műsorában Tarlós István. 
Vágólapra másolva!

A baloldal szegénységi bizonyítványának tartja, hogy egyetlen aktív baloldali politikus neve sem merül fel közös főpolgármester-jelöltként. Szerinte Orbán Viktor nem akarja a föld színével egyenlővé tenni a fővárost, ezért nem érti az ellenzék aggódását Budapestért.

A főpolgármester azt is elmondta, hogy amennyiben az iparűzési adó teljes egészében a fővárosnál maradna, akkor meg lehetne oldani a BKV finanszírozását.

Megerősítette, hogy amennyiben nem lesz forrás a 3-as metró felújítására, akkor le fogja azt állítani, mert balesetveszélyes. Tarlós kijelentette, soha nem lobbizna Brüsszelben, mert azt csak a kormány ellen tudná megtenni.

A főpolgármester arról is beszélt a műsorban, hogy egyelőre sok a bizonytalanság az új rendszer szerint felálló Fővárosi Közgyűlés körül. Nem haragszik és nem foglalkozik a baloldal bírálataival, mert szerinte az ellenzéknek ez a dolga.