Fidesz: Pásztor Albert függetlennek hazudja magát

2014.07.30. 15:33

Pásztor Albert nemcsak Gyurcsány Ferencet, de a szavakat is keresi – reagált a Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportja a város polgármesterségéért baloldali pártok támogatásával, függetlenként induló jelölt nyílt levelére.

Pásztor Albert, polgármesterjelöltForrás: MTI/Vajda János

Közleményükben azt írták, Pásztor Albertnek „nagyon nem fűlik a foga az egyenes kérdésre, egyenes választ adni Gyurcsányék miskolci polgármesterjelöltjének". A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja szerint második nekifutásra sem találja a megfelelő szavakat az "egyszerű kérdésekre" adandó válaszhoz: "Találkozott-e Gyurcsány Ferenccel személyesen, vagy nem? Igaz-e, hogy Gyurcsány a találkozó után állapította meg róla, hogy +demokrata+, akit támogatnia kell, vagy nem?" – közölték.

Hazugság I.

Hozzátették: Pásztor Albert „a mai napig függetlennek hazudja magát", a plakátjairól is letakarta a kampánypénzét fizető pártok logóit.

Pásztor Albert szerdán intézett nyílt levelet Kriza Ákos Fidesz-KDNP-s polgármesterhez, arra kérve őt, hogy ne terjesszenek hazugságokat róla.

Hazugság II.

A független polgármesterjelölt az MTI-hez szerdán eljuttatott dokumentumban azt írta, hazugságokat sugallnak róla a miskolci adófizetők pénzéből fenntartott városi újságban is.

Nyílt levelében Pásztor Albert közölte: a közelmúltban állást ajánlott neki Miskolc polgármestere, hogy rendészeti, rendőrszakmai tanácsaival segítse a városban jelenlévő problémák megoldását. Ő azonban nem vállalta a felkérést - tette hozzá -, mert Kriza Ákos a város lakóit lenéző módon azt mondta: azért dolgozik annyi idegen a városházán és intézményeiben, mert "Miskolcon nincs meg a megfelelő szürkeállomány" a feladatok elvégzéséhez.