A techno egyik legnagyobbja is pörget a B.my.Lake-en

Vágólapra másolva!
Alan Fitzpatrick lesz az augusztus 18. és 22. között a balatonvilágosi Club Aliga üdülőterületen megrendezésre kerülő B. my.Lake fesztivál egyik legnagyobb sztárja.
Vágólapra másolva!

A jelenkori techno egyik legkiemelkedőbb alakja Reset Robottal már régóta dolgozik együtt és készítenek zenéket, most pedig úgy döntöttek, hogy Customer név alatt megjelentetik a szerzeményeiket.

"Izgatott vagyok a projekt miatt, a zenei része nagyon erős és biztos vagyok benne, hogy sok örömünket leljük majd a közös fellépésekben is. A Whitsleblower pedig a Rhymosszal életre hívott kiadónkat takarja. Jó barátok vagyunk már hosszú évek óta, és mindketten szerettük volna a saját brandünk szekerét tolni. Különböző zenei érdeklődésünkből fakadóan érdekes megjelenéseket fogunk tudni prezentálni” - mondta az angol származású Fitzpatrick, aki egy hosszú turné keretein belül érkezik hazánkba.

Ilyen egy Alan Fitzpatrick buli:

Arra a kérdésre, hogy kikre érdemes odafigyelni most a techno szcénában, Fitzpatrick így válaszolt: "Sokan vannak szerencsére, de ha választanom kéne Rustic Soul, Limo, Doka és Benjamin Damage nevét emelném ki."

A B.my.Lake trailere:

Alan Fitzpatrick augusztus 19-én áll majd a lemezjátszók mögé a B.my.Lake fesztiválon, amelynek programjáról itt olvashat, a jegyekről pedig ide kattintva kaphat információkat. (Csizmadia Beáta)