A közösségi oldalak most Bajor Imréről szólnak

Vágólapra másolva!
Több közösségi oldalon is emléklapokat indítottak, ahol az 57 évesen elhunyt színészre emlékezhetenek a rajongók. A kommentekből szemezgettünk.
Vágólapra másolva!

Bajor Imre halálhíre után nem sokkal létrejött a Facebookon a Bajor Imre Emlékcsoport, a gyertyalang.hu-n pedig emlékoldalt indítottak a színész rajongói.

A kommentek magukért beszélnek:

Kicsi huszár! Köszönjük,hogy ismerhettünk, szerethettünk, és szeretetünk tovább fog élni irántad. Az életben tudtál nevetni, sirni, sok-sok embernek az arcára mosolyt, nevetést csalni, közben neked is meg volt a saját gondod, bajod, betegséged.Te csak azzal törődtél, hogy nekünk jó legyen, felejtsünk el mindent, addig amig Te a szerepedet játszottad felénk, teljes vidámsággal. Köszönjük! Nyugodj békében! Az angyaloknak játszol már, s közben nézzél le ránk, mert mindig égni fog egy szál gyertya érted, olyan sokan szeretünk, hogy nem hagyjuk kialudni.

Szívünkben örökké élsz. Tudnod kell, hogy nagyon sokan szerettünk, hiányod pótolhatatlan. Nyugodj békében kicsihuszár, mindenki Bajor Imikéje.

A gyertyalang.hu-n az is követhető, hogy a színész rajongói hol élnek a világban. A legtöbb emlékező természetesen Magyarországon, de többen Németországból, Nagy-Britanniából, Törökországból, Svájcból, a Felvidékről, Erdélyből, Vajdaságból gyújtottak egy-egy gyertyát Bajor Imre emlékére, de van, aki Ausztráliából, másvalaki Alaszkából emlékezett a színészre.