Mentő is ütközött az M3-as autópályán

Vágólapra másolva!
A három könnyű sérültet a debreceni Kenézy kórházba vitték, egy könnyű sérültet a helyszínen láttak el a mentők.
Vágólapra másolva!

Három személygépkocsi és egy mentőautó ütközött össze csütörtök este az M3-as autópálya Hajdú-Bihar megyei szakaszán, a kálmánházi pihenő térségében - pontosította a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) korábbi közleményét.
Plásztán-Kopcsa Kamilla elmondta: az autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hajdúnánás és Tiszavasvári felé terelik.

A balesetben egy személy súlyosan, négy könnyebben megsérült - közölte a debreceni mentőszolgálat ügyeletese az MTI érdeklődésére csütörtök késő este. Ratku Attila tájékoztatása szerint mind az öt sérültet a nyíregyházi kórházba vitték. Megfigyelésre ugyancsak kórházba vittek két gyereket, akik a balesetben érintett autókban utaztak, de nem sérültek meg - tette hozzá a mentők ügyeletese.

Ratku Attila elmondta azt is, hogy kevéssel a kálmánházi pihenőnél történt baleset előtt az M35-ös autópálya debreceni bevezető szakaszán, a józsai leágazásánál is összeütközött két személygépkocsi.