Erre semmiképpen se menjen autóval a nemzeti ünnepen

Vágólapra másolva!
Már kedden is lesznek lezárások, a rakpartokat felejtse el!
Vágólapra másolva!

A nemzeti ünnep programjai augusztus 19-én kezdődnek, ezért már kedden lezárják a gépkocsiforgalom elől a budai felső rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd között.

Augusztus 20-án délután két órától a tűzijáték telepítési munkálatai miatt lezárják a Lánchidat a gyalogosforgalom elől, de a rendezvények biztonsága érdekében augusztus 19-én és 20-án ideiglenesen megnyitják a Lánchíd utcát. Augusztus 20-án este hat órától a tűzijáték miatt szünetelni fog a teljes gépkocsiforgalom és tömegközlekedés a budai és a pesti rakparton, a Margit és Erzsébet híd közötti szakaszon.

Az augusztus 20-i rendezvények miatt a Clark Ádám téri, a Batthyány téri és a Bem rakpart - Kacsa utcai MOL Bubi gyűjtőállomás augusztus 18-án reggel nyolc órától augusztus 21-én este hat óráig nem üzemel. Kerékpárt bérelni és visszaadni a felsorolt gyűjtőállomásokon nem lehetséges.

Az ünnep programjairól bővebb tájékoztatás található az augusztus20.kormany.hu oldalon. Az ünnephez kapcsolódó tömegközlekedési változásokról a BKK honlapja ad információkat.