Pásztor Albert tud a legénybúcsún készült képekről

2014.09.04. 16:16

Pásztor Albert, volt miskolci rendőrkapitányt, a baloldal polgármesterjelöltjét a Klubrádióban beszélt arról, hogy egy legénybúcsún készült fotókkal akarják zsarolni. A képeket nem látta, de tudja, milyen fotókról van szó.

„Úriemberek ledér hölgyek társaságában, erről szól egy legénybúcsú" - mondta Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt arra a kérdésre, hogy mi lehet az ominózus fényképeken. A volt rendőrkapitányt másfél hete kereste fel egy ember az irodájában és közölte, hogy kompromittáló felvételek vannak a birtokában. Pásztor úgy döntött, megelőzi a zsarolót és ő maga beszél a fotókról.

Pásztor AlbertForrás: MTI/Vajda János

"Tudom, kik állnak a háttérben és milyen érdekek miatt jöttek elő a legénybúcsún készült fotókkal." - hozzátette: számított a zsarolási kísérletre. A volt rendőr néhány napja nyílt levélben írt arról, hogy bizonyos szakemberek politikai indíttatásból keresik ismerőseit, adatokat gyűjtenek róla.

A Fidesz-KDNP miskolci frakciószóvivője szerint Pásztor Albert lejáratta magát a rádióinterjúval, amelyben bevallotta, volt már olyan helyzetben, amikor félmeztelenül fotózták két örömlánnyal az ölében".