Halálra verte gyerekkori szerelmét

Vágólapra másolva!
Késekkel, villával, ollóval, vízforralóval, kitört létrafokkal, cigányfúróval és festőhengerrel is bántotta élettársát egy férfi Debrecenben. A nő a helyszínen meghalt, több mint 90 sérülést találtak rajta. Tényleges életfogytiglani lehet a büntetés. 
Vágólapra másolva!

A Debreceni Törvényszék előtt kiderült, hogy a férfi és a később agyonvert asszony már gyerekkoruk óta ismerték egymást, többször éltek együtt, a férfi szerelmes lehetett a nőbe. Állandóan együtt lehettek, ugyanis börtönbe is együtt kerültek, ugyanazért a bűncselekményért.

Az asszony hamarabb szabadult

A nő a szabadulása után összeköltözött egy másik férfival. A vádlott, miután leülte a büntetését, Debrecenbe ment, hogy újra összejöjjenek. Az asszony szakított is új élettársával, egy hónap után azonban újra otthagyta régi párját, és visszatért új szeretőjéhez. Ebbe persze a vádlott nem nyugodott bele, és egy alkalommal minden szó nélkül megütötte vetélytársát, majd közölte vele, hogy az ő nője, felejtse el, a “felesége” tabu. Végül a nő elment vele.

Már útközben megkezdte az ütlegelést

Egyikük unokatestvéréhez indultak. A férfi már útközben elkezdte bántani az asszonyt. Ütötte, rúgta, a haját tépte. A nő többször el is esett. A rokon házában aztán tovább folytatódott a szóváltás, az unokatestvér inkább el is ment hazulról. Később a nő és a férfi is tett egy sétát a városban, az indulatok azonban nem csitultak. Amikor visszatértek, az udvaron és a lakásban is folytatódott a verekedés.

Ollóval, villával és késsel is támadta

Miután a nő az ágyra került, a férfi minden keze ügyébe került eszközzel ütötte-szúrta: késekkel, villával, ollóval, vízforralóval, kitört létrafokkal, cigányfúróval, festőhengerrel esett neki. Amikor észrevette, hogy az asszony elveszítette az eszméletét, lelocsolta egy vödör hideg vízzel, de a nő nem tért magához. Kifutott az utcára, és egy buszmegállóban várakozó férfit kért meg arra, hogy értesítse a mentőket és a rendőrséget. A mentősök azonban már nem tudtak segíteni a nőn, több mint 90 sérülést találtak rajta az orvos szakértők. Combcsont-, orrcsont- és bordatörést is szenvedett, de lép-, vese- és tüdősérülései is voltak. A férfi először beismerte tettét, később azonban visszavonta vallomását. Azt mondta, hogy akkor ölték meg a nőt, amikor ő az utcára ment segítséget kérni.

Tényleges életfogytiglani

Az erőszakos férfit a Debreceni Törvényszék többszörös visszaesőként életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte. Leghamarabb 35 év után kerülhet feltételesen szabadlábra. Az ítélet nem jogerős.