Ismét sajtódíjat hirdet a Telekom

Vágólapra másolva!
Jövő májusig várják azokat a hazai publikációkat, amelyek a fenntarthatóság témakörében környezeti, társadalmi, gazdasági jelenséget, kezdeményezést vagy szituációt közérthető módon, előremutatóan tudósítanak. Kategóriánként félmillió forintot nyerhetnek a publicisták, bloggerek.
Vágólapra másolva!

Harmadik alkalommal hirdet fenntarthatósági sajtódíj pályázatot a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub.

„A megmérettetés óriási lehetőség azoknak az újságíróknak, akik hisznek a szemléletváltozásban. A díj egyfelől komoly szakmai visszaigazolás, másfelől új kapukat nyit meg: régi álmom teljesül azzal, hogy egy fenntarthatósági blog létrehozásán dolgozom" - mondta Hagara-Nagy Nóra újságíró blogger, a tavalyi díjazottak egyike.

A kiírók idén is három kategóriában várja a jelentkezők anyagait:

„Alulnézet" kategóriában a civil, egyéni, lokális, kisebb közösségeket érintő esetleírások, történetek, alulról építkező kezdeményezések segítséget igénylő vagy megoldást nyújtó példáit,

„Nagylátószög" kategóriában a hazai társadalmi, környezeti, gazdasági jelenségek megközelítését, hatásokat és kölcsönhatásokat, zöld innovációs és edukációs témákat,

„e-világ" kategóriában a digitális edukáció, felzárkóztatás, digitális írtástudás, a digitális higiénia és netikett, a virtuális világ felhasználókat - elsősorban gyerkeket - érintő lehetőségeit és kockázatait feltáró tartalmakkal pályázók számára.