Hende Csaba ezer arca

Hende Csaba M4 gépfegyver
Hungary's Defence Minister Csaba Hende (R) tests shooting with a M4 American machine gun in a shooting range of an helicopter base of Hungarian Defence Force (HDF) in Szolnok town on July 18, 2011 after a ceremony where armoured, multi-function vehicles, weapons, military communication tools are given by U.S. to expand the technical arsenal for HDF. AFP PHOTO/ ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Hülyeségekkel nem foglalkozom - nyilatkozta Hende Csaba az után, hogy az AFP olyan fotót közölt a magyar-amerikai hadgyakorlatról, amelyen a magyar honvédelmi miniszter kupakkal lezárt távcsővel szemléli az eseményeket. A hírügynökség fotói alapján meglestük a politikust, amint fát ültet, gépfegyverrel tüzel, és meghökkentően komoly arcot vág egy protokolláris üdvözléshez.
Vágólapra másolva!

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Komolyság a kétszer négy csillagnak a 2013-as budapesti NATO-értekezleten.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Célra tarts, befeszít, tűz fehér ingben és alakias hajjal. Az amerikai M4-es gépkarabély jól állt a miniszter kezében 2011-ben, Szolnokon, a honvédség helikopterbázisán.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Fogjuk meg, és lapátoljon, főtitkár úr! Faültetés a pápai NATO-bázis bővítésén, szintén 2013-ban.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Azonnal észrevettem, hogy a kupak rajta maradt a távcsövön - nyilatkozta a Borsnak Hende Csaba. A fotó azonban elkészült az októberi magyar-amerikai hadgyakorlaton.

Forrás: AFP/John Thys

A NATO főhadiszállásán mindenhez jó képet illik vágni, még akkor is, ha az ukrajnai helyzetről tárgyaltak a védelmi miniszterek még nyáron.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Ez nem piros pacsi, hamarosan mind a négyen kezet fogtak. A Visegrádi Négyek védelmi minisztereinek találkozója márciusban Visegrádon.