Az LMP jelöltje Budapest irányítására készül

Csárdi Antal; Szél Bernadett Budapest, 2014. október 11.
Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Csárdi Antal, a párt főpolgármester-jelöltje az LMP kampányzáró rendezvénye előtt a Corner Rendezvényközpontban 2014. október 11-én.
MTI Fotó: Soós Lajos
Budapest, 2014. október 11. Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Csárdi Antal, a párt főpolgármester-jelöltje az LMP kampányzáró rendezvénye előtt a Corner Rendezvényközpontban 2014. október 11-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Csárdi Antal szerint a siker kapujában állnak, ő már arra készül, hogyan fogja vezetni Budapestet.
Vágólapra másolva!

Szakítani kell az elmúlt évek politikájával, azzal, amivel 25 év alatt Budapestet, Európa legszebb városát a mostani állapotába süllyesztették - mondta az LMP főpolgármester-jelöltje pártja kampányzáróján.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Csárdi Antal, a párt főpolgármester-jelöltje az LMP kampányzáró rendezvényén Forrás: MTI/Soós Lajos

Csárdi Antal úgy vélte, a siker kapujában állnak, és vasárnap nagy meglepetés lehet a választás eredményét illetően. "Nekünk holnaptól azon kell gondolkodni, hogy hogyan fogjuk vezetni Budapestet" – fogalmazott.

Gál József, az LMP III. kerületi polgármesterjelöltje beszélget Csárdi Antallal a kampányzárón Forrás: MTI/Soós Lajos

Az ellenzéki jelölt beszélt arról is, hogy az érdektelenség vagy a csalódottság lehet a legnagyobb ellenfele az LMP-nek, ezért fontos, hogy minél többen elmenjenek választani, és voksaikat pártjára adják.