Botka: A szegediek büszkék a városukra

Botka László Szeged, 2014. október 11.
Botka László (MSZP) szegedi polgármester a baloldali képviselöjelöltek társaságában mond beszédet a Zápor tónál az MSZP, az Együtt-PM és a DK kampányzáró rendezvényén 2014. október 11-én.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Ger
Szeged, 2014. október 11. Botka László (MSZP) szegedi polgármester a baloldali képviselöjelöltek társaságában mond beszédet a Zápor tónál az MSZP, az Együtt-PM és a DK kampányzáró rendezvényén 2014. október 11-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
A szegediek nem csak szeretik városukat, de büszkék is arra, hogy az elmúlt évek a nyugodt, békés építkezésről szóltak - mondta Botka László kampányzáróján.
Vágólapra másolva!

"Egy város olyan, amilyenné a polgárai teszik. Semmilyen más külső tényező, hatalom nem tud nekünk adni semmit, de nem tud elvenni sem" - mondta az újraválasztására készülő polgármester.

Botka László MSZP-s szegedi polgármester baloldali képviselöjelöltek körében az MSZP, az Együtt-PM és a DK kampányzáró rendezvényén Szegeden Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Botka bevallása szerint sok rosszat tud mondani a kormányról, de nem igazak a fenyegetések, miszerint egy város csak akkor juthat fejlesztési forrásokhoz, ha fideszes vezetése lesz, mert Szeged az elmúlt években a benyújtott uniós pályázatok háromnegyedén nyert.

az újraválasztására készülő polgármester kampányplakátja a helyszínen Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A polgármester úgy vélte, az elmúlt négy év harcos volt, de nem a kormánnyal kellett küzdeni, hanem a fideszes önkormányzati képviselőkkel.