Akár az egész napot képes átaludni Szöllősi Györgyi második babája

Szöllősi Györgyi babája
Vágólapra másolva!
Sokkal csendesebb és jobb alvó nővérénél a kis Kamilla, Szöllősi Györgyi második gyermeke. Az M1 Híradó műsorvezetője október elsején, pontban éjfélkor adott életet a kislánynak, aki édesanyja szerint nagyon nyugodt baba.
Vágólapra másolva!

"Ma pontban éjfélkor megérkezett hozzánk Kamilla. 3880 grammal, 57 centivel. Mindketten jól vagyunk" - írta az anyuka a Facebook-oldalára október 1-jén. Forrás: Szöllősi Györgyi

Mindig jól alszik Kamilla, sőt napközben ébresztgetem, hogy ne aludjon egész nap.
Nagyon nyugodt baba szerencsére, és valószínűleg én is sokkal nyugodtabb vagyok mint Jázminnal - mondta el a boldog anyuka az Origónak.

Szöllősi Györgyi egyelőre nem gondolkodik azon, hogy visszatérjen a munkába. A köztévé híradósa most minden energiájával a családjára koncentrál. Forrás: Szöllősi Györgyi

A munkàba visszatérés egyelőre eszembe sem jut, egy csecsemő rengeteg energiát felemészt. Emellett a hét éves Jàzminra is igyekszem figyelni. Kezd barátkozni vele, de igazán még nem tud mit kezdeni a kistestvérrel, mert ő még csak eszik és alszik. Bár már büfiztette is nővére a babát.

Barátkoznak egymással a nővérek, a hét éves Jázmin már nagyon várta kishugát. Forrás: Szöllősi Györgyi

Szöllősi Györgyi korábban elmondta az Origónak, nincs elvárás a tévé felől arra nézve, mikor kell visszatérnie a munkához. A várandósság alatt végig nagyon segítőkészek voltak vele a főnökei, például a késő esti híradót nyáron már nem is kellett vezetnie, mert tényleg nagyon későre csúszott az adás.