Gyurcsány Ferenc találkozott Goodfrienddel

Gyurcsány Ferenc, Andre Goodfriend
Vágólapra másolva!
Andre Goodfriend ideiglenes amerikai nagykövettel találkozott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a parlamentben. Az eseményen készült fotót a volt kormányfő a Facebook-oldalán is megosztotta. Egyebek mellett beszéltek arról is, hogy a DK hogyan számolná fel a korrupciót Magyarországon.
Vágólapra másolva!

Egy Andre Goodfrienddel készült közös fotót osztott meg a Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Csütörtökön este a DK vezetősége diplomatákkal találkozott a parlamentben. Az eseményen pedig részt vett az ideiglenes amerikai nagykövet is. A volt miniszterelnök bejegyzésében azt írta, hogy a találkozón a párt új kezdeményezéséről tájékoztatták a vendégeket. Ezzel azt akarják elérni, hogy az Európai Unió korlátozza a magyar kormányt abban, hogy "saját oligarcháit hízlalva, korrupt módon használja fel a mi pénzünket" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Azt nem tudni, hogy szóba jött-e a kitiltottak listája Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Az a bejegyzésből nem derül ki, hogy Gyurcsány Ferenc és Andre Goofriend beszélt-e négyszemközt a beutazási tilalomról, és a kitiltottak listájáról. A DK elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta, Orbán Viktor kormányfőnek tudnia kell, hogy kik szerepelnek a listán.