Csatornába dobták az agyonvert férfit

Vágólapra másolva!
Nem akart szakítani vele, és zaklatta, ezért megverette a volt barátját egy kalocsai nő. A férfi nem tágított, ezért a nő elhívta magához, ahol az új barátja vascsővel ütötte le. A nő, az új barátja és a nő szülei együtt dobták csatornába a holttestét.
Vágólapra másolva!

Az asszony 2012-ben került össze a 39 éves férfival. Később tudta meg, hogy már volt büntetve, és tartozásai is vannak. Ekkor szakítani akart vele, de a férfi közben beleszeretett, ráadásul pénzt is adott neki, így ő nem akarta a szakítást. A férfi ezek után zaklatni kezdte a nőt. Visszakérte a pénzt, és azzal is fenyegette, hogy a munkahelyét is tönkreteszi. A nő végül nem szakított, közben viszont megismerkedett egy másik férfival.

300 ezerért vertek

Az asszonynál végül betelt a pohár, és úgy döntött, hogy nyomorékká vereti a férfit. Egy kalocsai férfinak adott 300 ezer forintot, aki ebből 200 ezret továbbadott egy homokmégyi férfinak, aki eltörte a férfi állát.

A zaklatások azonban ez után sem maradtak abba, sőt a férfi már a nő új barátját is fenyegette. Ekkor a nő elhatározta, hogy ő intézi el a férfit. A szüleivel közös házukba hívta. Vitatkozni kezdtek, mire a nő új barátja is megjelent. A férfi egy vascsővel többször is megütötte a vetélytársát, aki a helyszínen meghalt.

A csatornába dobták a hullát

Miután rájöttek, hogy meghalt, szóltak a nő szüleinek. Az asszony, az új barát és a nő apja egy csatornába dobták a holttestet. Utána pedig a nő szülei a házban eltüntették a nyomokat.

A nőt egyebek mellett előre kitervelten, aljas indokból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, a barátját szintén gyilkossággal, a szülőket bűnpártolással, a két férfit pedig, akik pénzért verték meg az áldozatot, súlyos testi sértéssel vádolják. A nő szülei és a két férfi szabadlábon vannak, az asszony és a barátja pedig előzetesben ül – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.