Mémre csalta a net népe Vida Ildikót

mém vida ildikó
Vágólapra másolva!
Mém lett Vida Ildikóból. A NAV-elnök bizonyára nem ilyen hírnévre vágyott, amikor a Hír TV stábjával André M. Goodfriend amerikai ügyvivő nyomába eredt, hogy megtudja, milyen korrupciógyanús ügyekkel összefüggésben korlátozták a beutazását az Egyesült Államokba.
Vágólapra másolva!

Mém lett Vida Ildikó és az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének hétfői találkozásából. Az Origo is beszámolt róla, hogy az adóhatóság elnöke jogi képviselőjével, Futó Barnabással előzetes bejelentés nélkül kereste fel André M. Goodfriendet, hogy kikérje a kitiltás, a korrupciógyanú bizonyítékait.

Goodfriend és Vida a követség előtt találkozott, ám nem értettek szót egymással, már csak azért sem, mert Vida Ildikó nem beszél angolul. Az internet népe alaposan kifigurázta ezt a hiányosságát: volt, aki tolmácsnak ajánlkozott, más már Békemenetet, megint más fordítógépet vizionált.

Csak semmi pánik! Forrás: tumblr.com

Lost In Translation Forrás: nugat.tumblr.com

Az egydolláros szövegének - Istenben bízunk - kiegészítése: a NAV-ban nem Forrás: pengebacsi.tumblr.com

Jó tanács Vida Ildikónak Forrás: lepkebacsi.tumblr.com

A Békemenet új jelszava Forrás: kepeslajoska.tumblr.com

Egy klasszikus újraértelmezése Forrás: zurzavar.tumblr.com

Visa Ildikó Forrás: orulunkvincent.tumblr.com

Ha lenne tolmácsfelvétel, jelentkező akad Forrás: tumblr.com

Logikus Forrás: pengebacsi.tumblr.com

Az amerikai ügyvivő és Vida Ildikó találkozásáról készült eredeti videónak számtalan zenei aláfestéssel, vagy kisebb-nagyobb módosítással színesített változata szintén ellepte a netet.