Méheket uszított haragosára a nyugdíjas asszony

Vágólapra másolva!
Alig bírták megmenteni annak a férfinak az életét, akit csaknem száz méh csípett meg egy Ózdhoz közeli településen. Egy fáról akarta leszedni a rovarokat, amikor a szomszédban élő asszony ütni kezdte a fa melletti kerítést. A méhek azonnal támadtak. 
Vágólapra másolva!

Az idős férfit egy ismerőse kérte meg arra, hogy fogja be azokat a méheket, amelyek két ház között, fákon vertek tanyát. A férfi méhészruhába öltözött, és elkezdte összeszedni a rovarokat. Vízzel spiccelte, és egy vödörbe rakta őket. Az egyik vödör tele lett, mikor hazament egy másikért.

Észrevette ezt a szomszédban lakó nő, aki már egy ideje rosszban volt a férfivel.

A férfi folytatta a rovarok befogását, mire a dühös asszony a kerítéshez futott, és egy seprővel többször rácsapott. A rovarok azonnal támadtak, és megvadulva a férfi ruhája alá is bemásztak. Csaknem százszor csípték meg.

Ezután hazaszaladt, kálciumot ivott, és azonnal kórházba vitték. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szerint meghalhatott volna, ha nem látják el idejében. A 83 éves asszonyt életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, felfüggesztett börtönt kaphat.