Árokba borultak a részeg autótolvajok

totalkar
Vágólapra másolva!
Egy osztrák férfi autóját kötötte el a két alkalmi tolvaj, de olyan részegek voltak, hogy csak egy közeli árokig jutottak. Szerintük lopásról szó sem volt, csak kocsikázni szerettek volna.
Vágólapra másolva!

Csak kölcsön akarták venni - ezzel érvelt az a két bátonyterenyei férfi, aki még október 5-én lopott el egy őrizetlenül hagyott autót Szentgyörgyvölgyön. Nem sokáig jutottak vele: az osztrák tulajdonos vette észre, hogy az autója egy árokban hever a Cilinkó utcában - mellette egy idegen férfi fekszik, egy másik pedig a közeli szántóföldön sétál.

Komoly kárt okoztak a részeg autótolvajok, akik saját bevallásuk szerint lopni nem, csak kocsikázni szerettek volna Forrás: police.hu

Akkor jó ötletnek tűnt

A 26 és 27 éves fiatalokat a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését, bár szerintük nem lopni akartak, csak kocsikázni . Hogy miért döntöttek így, maguk sem tudták, az autó elkötésekor jócskán részegek voltak.

A Lenti Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele gyanújával indított ellenük eljárást, esetükkel a Lenti Járási Ügyészség foglalkozik majd, olvasható a police.hu-n.