Felcsúton avatott Orbán

Orbán Viktor Felcsút, 2014. november 18.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond Flier János vállalkozó marhatelepének avatásán a Fejér megyei Felcsúton 2014. november 18-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond Flier János vállalkozó marhatelepének avatásán
Vágólapra másolva!
A magyar nemzetgazdaság egyik húzóágazatának nevezte a mezőgazdaságot Orbán Viktor miniszterelnök kedden Fejér megyében, állattartó telepek átadásán.
Vágólapra másolva!

A kormányfő először Flier János vállalkozó marhatelepének avatóján vett részt. Ezt követően egy mangalicatelepet avatott Alcsútdoboz mellett. A sertéstelep (Búzakalász 66 Felcsút Kft.) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdona.

Orbán Viktor mindkét helyszínen arról beszélt, hogy Magyarország mezőgazdasági ország, az agráriumban igenis van jövő, az ágazatnak jelentős szerepe van a növekedésben, ezért a mezőgazdaságban dolgozóknak meg kell adni a tiszteletet. A bányavölgyi állattartó telepen mondott beszédében azt tűzte célul, hogy Magyarországnak ne kelljen sertéshúst importálnia.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond Flier János vállalkozó marhatelepének avatásán Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő, idősebb Flier János, a tulajdonos Flier János apja és Orbán Viktor Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Szarvasmarhatelepet avattak Felcsúton Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd