Felborult egy kőszállító kamion az M35-ösön

Debrecen, 2014. november 20.
Baleset helyszíne az M35-ös autópálya és a 354-es út kereszteződésénél Debrecen közelében 2014. november 20-án, ahol a szalagkorlátnak ütközött egy követ szállító nyerges vontató, majd az oldalára borult. A jármű rakománya az
Debrecen, 2014. november 20. Baleset helyszíne az M35-ös autópálya és a 354-es út kereszteződésénél Debrecen közelében 2014. november 20-án, ahol a szalagkorlátnak ütközött egy követ szállító nyerges vontató, majd az oldalára borult. A jármű rakománya az autópályára borult, a jármű vezetőjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a roncsból. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Az M35-ös autópályára borult egy kamion rakománya a józsai felhajtónál csütörtök délelőtt - tudatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

Közleményük szerint egy kőtörmeléket szállító kamion közlekedett a 354-es számú úton - amely a 35-ös főutat köti össze az M35-ös autópályával Debrecen és Józsa között -, amikor az autópályára felvezető jobbra ívelő kanyarban felborult.

A rendőrök az M35-ös autópályán Hajdúszoboszló irányába közlekedőket a 354-es számú útra terelik, így Hajdúszoboszlóra Debrecenen keresztül a 4-es főúton lehet eljutni.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrök jelenleg helyszínelnek, a műszaki mentés folyamatban van - közölte a rendőrség.