Rendőrt vert a részeg bejelentő Marcaliban

Vágólapra másolva!
Elrabolták, kifosztották és még füves cigarettát is kellett szívnia - állította a részeg férfi, aztán verekedni kezdett, mikor leleplezték. Egy nap alatt kétszer is meggyűlt a baja a rendőrökkel.
Vágólapra másolva!

Emberrablás miatt tett bejelentést egy férfi a Somogy Megyei Rendőrkapitányság ügyeletére: állította, hogy ismeretlenek füves cigarettával elkábították és kirabolták, majd Marcalinál kidobták egy fehér Zsiguliból.

A rendőrök be is vitték a kapitányságra a férfit, hogy feljelentést tehessen. Ott derült ki, hogy az illető hazudik, korábban Somogyvámoson is meggyűlt a baja a rendőrökkel, akik - valószínűleg részegsége miatt - a marcali kórházba szállították.

Bedühödött, mert lebuktatták

Mikor a feljelentést rögzítő rendőr ezzel szembesítette, a még mindig ittas férfit dühbe jött, különösen akkor, amikor megtudta, valótlan bejelentés szabálysértése miatt 30 ezer forintra is megbüntetik.

Dührohamában többször is megütötte az egyenruhást, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A tomboló vádlottnak így hivatalos személy elleni erőszak miatt is felelnie kell - tudatta a Somogy Megyei Főügyészség.