Képeken a budapesti órarablók

2014.11.23. 17:54

Négy férfit keresnek a rendőrök, akik a gyanú szerint szombaton kiraboltak egy Hublot luxusóra üzletet Budapesten, az Andrássy úton. A támadók két embert megsebesítettek.  

Kiraboltak egy óraüzletet szombaton, az Andrássy úton. A négy ismeretlen támadó két embert megsebesített, miközben megbilincselték a boltban dolgozó két eladót és a biztonsági őrt. A rablók, akik nem viseltek maszkot, betörték az óratartó vitrinek üvegét, és több értékes órát is elvittek. A helyszínről gyalog menekültek el. 

Az egyik feltételezett tettes. Ha felismeri, hívja a rendőrséget!Forrás: BRFK

A budapesti nyomozók azonnal megkezdték a helyszínen az adatgyűjtést és a tanúk felkutatását. Most fotók és személyleírások alapján keresik a rablókat. A Police.hu oldalon, ide kattintva még több képet láthat az elkövetőkről. A rablók személyleírását is közzétették. 

Gyanús alakok az üzlet előtt. Sikerül őket elfogni?Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított az ismeretlen tettesek ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Nagyon drága órákat vittek el az elkövetők. Vajon hová rejtették el az árut?Fotó: Polyák Attila - Origo

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az hívja a 06-1-443-5000-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A Hublot órák ára egyébként az internetet található adatok szerint 2,5 millió forinttól indul, de egyes modellek értéke eléri a 15 millió forintot is.