Szexvideóval zsarolta az ismerősét

Vágólapra másolva!
Kezdetben csak portrékat, később már szexvideókat is készített az ismerőséről egy makói férfi. Azt hazudta neki, hogy a videókért pénzt ígért egy másik férfi, a nő ezért vállalta a forgatásokat. Mikor rájött, hogy átverték, azt mondta nem szerepel többet, ekkor kezdődött a zsarolás. 
Vágólapra másolva!

Bonyolult kapcsolatba keveredett egymással egy makói férfi és egy nő. Már régóta ismerték egymást, és a férfi rendszeresen fotózta a nőt. Kezdetben csak portrékat készített róla. Később azonban rávette, hogy meztelenül is filmezhesse, és szexvideókat készíthessen róla. A nő azért ment bele, mert pénzt ígértek neki, egy másik férfi nevében.

Nem volt fizetés

Mikor a nő kérte a pénzét, a férfi nem fizetett, csak ígérgetett. Azt mondta, hogy a megrendelő később adja oda a fizetséget. Ezek után újabb videók készültek. Amikor a nő megunta a hitegetést, a férfi azzal fenyegette, hogy ha kiszáll, akkor az addig elkészült képeit és videóit nyilvánosságra hozza.

Folyamatosan hazudott

A nő ezek után tovább szerepelt a filmekben, ráadásul a férfi azt állította, hogy ő is áldozat, a megbízó egyre több videót követel tőle. Közben létrehozott egy hamis Facebook-profilt a nő nevében. 150 ezer forintot kért azért, hogy ezt eltüntesse.

Lecsaptak a rendőrök, megbízó nem volt

Az asszony ekkor kereste meg a rendőröket, akik a pénz átadása után kapták el a férfit, akit szexuális kényszerítéssel és zsarolással is vádolnak. A férfi elismerte, hogy nem mondott igazat, és azt is, hogy nem létezett megbízó sem – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.