Idős házaspárral végeztek Százhalombattán

Vágólapra másolva!
Megöltek egy idős házaspárt Százhalombattán. A rendőrök szerdán találták meg a holttesteket. A gyilkosság részletei egyelőre nem ismertek. A személyleírások alapján azonban megvan a feltételezett gyilkos. 
Vágólapra másolva!

Két holttestet találtak a rendőrök Százhalombattán, egy családi házban szerdán, a délutáni órákban. Az egyik helyi lakos értesítette a hatóságokat. A kiérkező orvosszakértő megállapította, hogy a házaspárt, az 57 éves nőt és a 65 éves férfit meggyilkolták. Az eset részletei egyelőre nem ismertek. Nem tudni hogyan történt pontosan a gyilkosság, és azt sem, hogy mi volt az indíték. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A bűncselekmény elkövetése kapcsán a rendőrök keresik Szigeti Krisztián, 21 éves százhalombattai lakost.

A feltételezett gyilkos, Szigeti Krisztián Forrás: Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki a fotón látható férfi tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívja telefonon a 06-1-236-2883-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.