A péniszével játszadozott a soproni szatír

Vágólapra másolva!
A Soproni Járási Ügyészségen van annak a férfinak az ügye, aki két nőnek is mutogatta magát a város utcáin. A soproni szatír biciklivel közlekedett, a Deák tér volt a kedvenc helye. 
Vágólapra másolva!

A 37 éves férfi először a Deák téren mutogatta magát még márciusban. Egy nő éppen taxira várt, amikor azt hallotta, hogy egy kerékpáros férfi obszcén szavakat kiabál neki. Hátranézett, és akkor vette észre, hogy a férfi nemcsak kiabál, hanem közben önkielégítést is végez. A nő azonnal szólt a rendőröknek, akik kocsiba ültették, és együtt a szatír után mentek. A mutogatós a járdán biciklizett, és menekülni próbált, de végül a rendőrök egy kapualjban elfogták.

Néhány nappal később derült ki, hogy egy másik nőt is zaklatott. Ő is a Deák téren volt, a kocsijában ült. A bringás szatír megállt vele szemben, ránevetett, majd elővette a nemi szervét, és játszani kezdett vele.

A férfi először tagadott, majd azt mondta, hogy egészségügyi és pszichés gondjai vannak, ezért mutogatta magát. A Soproni Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, a szatírral már a járási ügyészség foglalkozik – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.