Hasba szúrta barátnőjét, mert nem hozott bort

Vágólapra másolva!
Eleinte jó barátságban volt egymással egy 74 éves férfi, és egy 56 éves nő, mindketten kecskeméti hajléktalanok. Egészen addig nem volt komoly nézeteltérés közöttük, amíg az asszony egyszer meg nem tagadta, hogy bort vigyen a férfinek. Ekkor történt a szúrás. 
Vágólapra másolva!

Egy romos kecskeméti épületben töltötte éjszakáit a hajléktalanként élő nő, és férfi. Egészen addig nem veszekedtek, amíg a férfi egyik reggel be nem rúgott. Arra kérte a nőt, hogy hozzon neki bort, de az asszony nem engedelmeskedett.

A férfi mérges lett, és egy műanyag késsel a nő felé hadonászott, mire az asszony egy bottal kiütötte a kést a férfi kezéből. Magára is hagyta, hogy józanodjon ki.

Néhány óra múlva visszament, de a férfi megint csak bort követelt. Az asszony ekkor sem vitt neki, mire a férfi elővett egy csaknem 12 centis konyhakést, és hasba szúrta a nőt. A mentőket és a rendőröket a járókelők értesítették. Az asszonynak nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a szurkáló férfi ellen, aki szabadlábon várja a fejleményeket.