Egy éjszaka alatt három fiatalt is összevert egy keszthelyi klub biztonsági csapata, most csoportosan elkövetett garázdaságért felelhetnek.

Egy 26 és egy 24 éves férfit gyanúsítanak a keszthelyi diszkó incidens miatt: az eset még június 28-án történt, a két férfi biztonsági őrként dolgozott egy helyi klub kapujában.

Először egy ötfős társaság fiú tagjaival kaptak össze, állítólag azért, mert a vendégek alkoholt akartak bevinni a szórakozóhelyre. A vita elfajult, az idősebb őr egy pofon vágott egy 21 éves zalaegerszegi fiút, míg társa egy 19 éves tatabányai fiatalt ütlegelt és rugdosott a gyanú szerint. A társaság végül nem is jutott be a klubba, bár megvették a belépőket.

Ugyanaznap este a 26 éves kidobó egy másik fiatalt is megvert, a bántalmazásba két, eddig ismeretlen elkövető is bekapcsolódott.

A rendőrök mindkét biztonsági őrt kihallgatták, az idősebb gyanúsított részben beismerte bűnösségét, társa viszont mindent tagadott. A két férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelhet vádat a keszthelyi járási ügyészség.