Drogteszt? Balliberális hazaárulás!

2014.12.08. 18:57

Kőkeményen beindult a mémgyár Kocsis Máté drogteszttel kapcsolatos bejelentése után. A VIII. kerületi polgármester nemrégiben a Facebook-oldalán közölte, hogy drogtesztre kötelezné a 12 és 18 év közötti fiatalokat, továbbá az újságírókat és a megválasztott politikusokat is. 

Finoman szólva sem kímélik az internetes népművészek a józsefvárosi polgármester javaslatát. Ez azonban nem változtat azon, hogy a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja fenntartásokkal ugyan, de támogatja Kocsis Máté drogtesztjavaslatát – ezt Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője jelentette be.

Akik ellenzik, azok a drogot támogatják

Hozzátette azt is, hogy a drogszűrés ellenzői a drogot támogatják. Az elképzelés támogatását Rogán Antal azzal indokolta, hogy az általános drogszűréssel harcolni lehet a drogkereskedelem, a szervezett bűnözés ellen, és meg lehet védeni a gyermekeket. Az ellenzéki pártok másként látják és ellenzik a javaslatot.

Kocsis Mátéról készültek az első mémekForrás: truthofthesignal.tumblr.com

Az internetezőket sem hatják meg Rogán Antal szavai. A lavina végérvényesen beindult, az elmúlt napokban hasítanak a világhálón a drogteszttel kapcsolatos mémek. Előbb Kocsis Mátét ábrázoló, később minden, a témához kapcsolódó mémek jelentek meg az interneten. Ebből válogattunk egy csokorra valót. 

A vizeletminta. kommentár nélkülForrás: majdnemklaudia.tumblr.com
Most már ezt is tudjuk: a kábítószer nem más, mint egy balliberális hazaárulásForrás: sailorripley.tumblr.com

 Ön el tudja dönteni, hogy melyik fiú az, aki drogot fogyasztott? 

Angol és magyar szavak egy mondatban. Vida Ildikó amerikai nagykövetségen tett látogatása óta ez közkedvelt az internetezők körébenForrás: pengebacsi.tumblr.com

És, hogy mire is számíthatnak az első drogtesztre készülő fiatalok, abban Vackor, mindenki kedvenc mackója is segít eligazodni:  

Vackort sem hagyták ki az internetes "mémgyártók"Forrás: pengebacsi.tumblr.com

Aztán aki nem olvasta, vagy nem vette volna komolyan a figyelmezetéseket könnyen így járhat az internetezők szerint:

Jó emlékek a "rendőrbácsiról" ide vagy oda, az internetezők nem finomkodnakForrás: sailorripley.tumblr.com

És Deutsch Tamást sem kímélték a "mémgyártók":

A fideszes politikus nem először kerül az internetezők célkeresztjébeForrás: odmnd.tumblr.com