Lemezjátszóra cserélte a fakanalat Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke egy fővárosi rendezvényen fog DJ-ként debütálni. 

Nem akármilyen buli lesz december 29-én, Gyurcsány Ferenc ugyanis a DJ-pult mögé áll a Terminál étteremben. Az étterem ugyan a Design Terminállal egy épületben van, de nincs közük egymáshoz. A rendezvény oldala elég szűkszavú, még egy kis ízelítőt sem tudunk mutatni Gyurcsány hétfői szettjéből.

Nem is nehéz egy DJ pultot eléképzelniForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Fakanál vagy lemezjátszó?

Gyurcsány Ferencről köztudott, hogy nagyon szeret sütni, főzni, új recepteket kipróbálni. Erről több bejegyzést, fotót is megosztott már a Facebook-oldalán. Legutóbb például Mikuláskor. Ráadásul a volt kormányfőnek korábban egy szakácskönyve is megjelent már. Hogy lesz-e önálló lemeze a Demokratikus Koalíció elnökének, azt azért egyelőre nehéz lenne megjósolni. 

Tegnap osztotta meg a közösségi oldalon Gyurcsány Ferenc a következő Josh Groban dalt. Feltehetően nem ez lesz a hétfői repertoár része, és nem egyhelyben vánszorgásra kell készülniük a vendégeknek, hanem egy igazi demokratikus zúzásra.