Óriási partit nyomott DJ Gyurcsány

Vágólapra másolva!
Elsőként az Origó olvasói láthatták azokat a videoelőzeteseket, amelyek Gyurcsány Ferenc ma hajnali DJ-fellépésén készültek. Megígértük, hogy reggelre kész lesz a teljes videó, hát, íme, itt is van!
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc hétfőről keddre virradó éjszaka partizott a Terminál étteremben. Éjfél előtt negyed órával érkezett, egy óráig zenélt, majd villámgyorsan el is tűnt, éppen hogy csak interjú készülhetett vele. A sajtónak nem volt fenntartva hely, így az újságíróknak is ki kellett fizetniük a kétezer forintos belépőt.

Az egykori miniszterelnök mindig is kedvelte a provokatív vagy egyszerűen csak szokatlan megmozdulásokat. A legemlékezetesebb fellépései közül válogattunk.

Így mulat a volt kormányfő Forrás: Origo

Gyurcsány táncol

Az egyik legemlékezetesebb videója még miniszterelnöksége idején, 2005-ben készült a parlamenti dolgozószobájában. A szóvivőjének, Batiz Andrásnak a lakodalmára készült. Az Igazából szerelem című filmben a brit miniszterelnököt játszó Hugh Grantet utánozza. A felvétel annak idején bejárta a nemzetközi sajtót.

Gyurcsány énekel

2014 februárjában egy törökszentmiklósi kampányrendezvényen az ABBA slágerét, a The Winner Takes It All, vagyis „A győztes mindent visz” című számot énekelte.

Gyurcsány káromkodik

A legismertebb fellépéséről csak hangfelvétel készült. Igen, ez az őszödi beszéd. A hírhedt felvételt 2006. május 26-án rögzítették Balatonőszödön az MSZP-frakció zárt ülésén. A felvétel néhány hónappal később, szeptember 17-én került nyilvánosságra. A legtöbbet idézett rész 04:18-nál kezdődik.

Gyurcsány, a bűvész

Ez a felvétel 2008 tavaszán készült. Az akkor még miniszterelnök Gyurcsány showmanként szerepel a többségében nyugdíjas közönség előtt egy kecskeméti rendezvényen.

Gyurcsány, a riporter

2013 szeptemberében a Demokratikus Koalíció elnökeként videoriportot forgatott Felcsúton. 00:44-nél a TV2 egykori Naplójának riportereit megszégyenítő módon beszél sétálás közben a kamerába.

Gyurcsány, a séf

A következő felvétel a szakácskönyvének fotózásán készült, szintén 2013-ban. A videón Vágó Istvánnal éppen fehérbabpürét készít.

Gyurcsány szaval

A "Jól alszik, Viktor?" című szónoklat a magyar politikai retorika egyik gyöngyszeme. A Latinovitsra hajazó stílus bejött a közönségének.