Török Zsolt személyes tragédiája: 66 ezer forintot keres

Vágólapra másolva!
Ha nincs a baloldali összefogás, akkor Török Zsolt, az MSZP Kiskunhalasi Választókerületi Társulásának elnöke, egykori országgyűlési képviselő szerint lett volna esélyük a tavalyi választásokon. És nem keresne ilyen rosszul. Török Zsolt akkor a bajai videó ügyébe bukott bele.
Vágólapra másolva!

Török Zsolt hajdani miniszteri biztos, a szocialisták egykori szóvivője egy azóta már törölt facebookos bejegyzésében többek közt ezt írja:

Török Zsolt Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Nyáron megerőszakolt minket az egyik csapat, ősszel meghekkelt a másik és januárban felállt a székház ajtajában a 2010-es csapat és bejött a 2010-es eredmény. 2/3. Mi is csak türelmet kértünk volna és ráadásul hibahatáron belül voltunk. Én így látom ma is. Nekem ez személyesen is tragédia, hiszen én ezért olyan áldozatot hoztam, hogy most 66 ezer forintot keresek, míg az összefogást mantrázók 660 ezret.”

A törölt bejegyzést teljes terjedelmében a 444.hu oldalán tekinthetik meg.

Távoznia kellett a politikából

Török Zsolt 2013 novemberében távozott az MSZP szóvivői posztjáról, miután kiderült, hogy a párt kommunikációs igazgatóján keresztül jutott a Hvg.hu birtokába a manipulált "bajai videó". Török Zsolt többször is azt nyilatkozta, hogy nem ők adták a felvételt a szerkesztőségnek, egyből a rendőrséget értesítették. A videót mint a bajai időközi választás potenciális csalását mutatták be, de kiderült, hogy a felvételen látható emberek csak eljátszották a helyzetet.

A HVG főszerkesztője is belebukott

A hamis videót a Hvg.hu hozta nyilvánosságra. A kiadó szerint a főszerkesztő, Gavra Gábor a megjelentetés körülményeivel súlyosan megsértette a HVG jó hírét. Akkor azt írták a lapok, hogy a főszerkesztő személyesen hozta el a videót az MSZP-székházból, és a közlés előtt meg sem nézte. Gavra Gábornak azonnal távoznia kellett a posztjáról, azóta az ATV felelős szerkesztője.