Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy tárnoki férfi ellen, mert megölte a szeretőjét. A nőt megfojtotta, majd megpróbálta eltüntetni a nyomokat. A holttestet elásta és lebetonozta az alagsorban, autóját bérelt garázsba rejtette. Azért bukott le, mert nem fizette a bérleti díjat.
Vágólapra másolva!

Megfojtotta majd elásta, és betonba öntötte szeretőjét egy tárnoki férfi. A házas férfi évekig hitegette a nőt azzal, hogy elválik, de mindig halogatta a döntést. Emiatt sokat vitatkoztak, egy ilyen vita torkollott gyilkosságba 2013 áprilisában, amikor a nő autóval felkereste, hogy számon kérje rajta ígéretét.

A vádirat szerint a férfi ekkor egy kötéllel hátulról a kanapéra rántotta és megfojtotta a nőt, majd megpróbálta eltüntetni a holttestet: egy zsákba tekerte, megbontotta házuk alagsorának betonaljzatát, oda elásta majd újra lebetonozta a helyiséget. A nő táskáját és iratait elégette, autóját pedig Tatabányára vitte, ahol egy bérelt garázsban rejtette el.

A bérleti díjon bukott le

A nő eltűnését 2013. április 25-én jelentette be családja. Közigazgatási, majd büntetőeljárás indult. A férfi úgy bukott le, hogy nem fizette rendesen a garázs bérleti díját. Így bukkant rá a rendőrség a nő autójára, holttestét tavaly januárban találták meg.

A férfi ellen a nalokban emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség, jelenleg előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.