Brutálisan megkínozta volt barátnőjét

Vágólapra másolva!
Változatos módon kínozta volt élettársát egy Somogy megyei férfi, kábeldarabbal fojtogatta, verte, leforrázta a nőt. Korábban már ült is az asszony bántalmazása miatt.
Vágólapra másolva!

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat a fonyódi járási ügyészség egy férfi ellen, aki visszatérő jelleggel bántalmazta élettársát.

Leforrázta az asszonyt

A brutális tettes korábban már 3 év 8 hónapot töltött börtönben a nő sanyargatása, kínzása és fogva tartása miatt. Szabadulása után, 2013 nyarán újra összejöttek, de a helyzet csak rosszabbodott – a férfi ököllel, fadarabbal ütlegelte élettársát, volt, hogy forró vizet öntött rá, ezért távoltartást rendeltek el vele szemben.

Kábel, partvis, fémrúd

A férfi ezt megszegve tavaly, 2014. január 20-án újra megjelent az asszony otthonában, és kezdetét vette a kínzás: a részeg támadó előbb fanyéllel, kábeldarabbal és fémrúddal ütni kezdte az asszonyt, később egy kád vízben és a kábellel is fojtogatta, súlyos sérüléseket okozva.

Próbálta lebeszélni

A férfi később előzetes letartóztatásba került az újabb kínzás miatt, ekkor már fogságból, levelekben próbálta rábírni a sértettet, hogy vonja vissza a vallomását - ezért a hamis tanúzásra való felhívás miatt is felelnie kell.

A járási ügyészség újabb börtönbüntetést javasol a kegyetlenkedő vádlottal szemben.