Kitart az MSZP az útzár mellett

Tóbiás József
Vágólapra másolva!
Hiába csiszoltak az útdíj rendszerén, az MSZP így is megtartja a január végére tervezett félpályás útlezárásokat. Tóbiás József frakcióvezető szerint a kormánynak csak egy választása maradt.
Vágólapra másolva!

Megtartják az MSZP helyi tagszervezetei a január 30-ra tervezett félpályás útlezárást. A kormány csak egy döntést hozhat: díjmentessé teszi a január 1-jétől fizetőssé vált útszakaszokat - mondta Tóbiás József.

Beismerő vallomás?

A párt elnök-frakcióvezetője szerint a kabinet felelőtlenül szórakozik emberi életekkel, Fónagy János parlamenti államtitkár pedig mai bejelentésével beismerte, hogy korábban szakmailag megalapozatlan, végiggondolatlan, kapkodó döntést hoztak.

Tóbiás József szerint a kormánynak csak egy döntése maradt: újra ingyenessé teszi a január elején fizetőssé váló útszakaszokat Fotó: Bielik István - Origo

Nem felelős kormány

Azzal kapcsolatban, hogy a fizetős útszakaszokon egy hónapos próbaüzemet tartanak, Tóbiás József azt mondta "egy próbaüzem kormány nem felelős kormány", annak viszont örülnek, hogy a kabinet visszavonta az egy hónap alatt kirótt 1470 forintos pótdíjakat.