Embert is ölt a miskolci machetés

miskolci macsétés
miskolci macsétés
Vágólapra másolva!
Egy idős miskolci pár megtámadása miatt van előzetesben az a férfi, akiről most derült ki, hogy a pár megtámadása előtt nem sokkal megölt egy embert. A miskolci machetés mindent beismert. 
Vágólapra másolva!

A bozótvágós férfi január 14-én támadt rá egy idős házaspárra, mert nem adtak neki kölcsön. A 30 éves mezőcsáti férfi nem teketóriázott, kabátjából előkapta a machetét, és többször is lesújtott a 84 éves férfira és nőre, akik súlyosan megsérültek.

Szerencséjükre egy szomszéd észrevette a vérontást, és próbálta megfékezni a támadót, aki magán kívül vagdalkozva a közbelépő férfit is megsebezte.

A támadás helyszíne Forrás: Police.hu

Az őrjöngő fegyveres ezután elrohant, de a rendőrök egy órán belül őrizetbe vették, és azóta már előzetes letartóztatásba került.

Ezzel párhuzamosan nyomoztak egy másik gyilkossági ügyben is. Január 10-én Miskolcon a Toronyalja utcán késeltek halálra egy 66 éves férfit. A rendőröknek feltűnt, hogy a módszer kísértetiesen hasonlít az idős párt megtámadó férfi tettére. Pénteken újra kihallgatták a férfit, aki beismerte a gyilkosságot – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.