A volt MSZP-s családi örökségre hivatkozik

Déri Balázs, ingatlan
198 millió forint az irányár
Vágólapra másolva!
198 millió forintért árulja máriaremetei, 360 nm-es lakóterű családi házát Déri Balázs. Az MSZP volt sajtófőnöke 2013-ban, a bajai videó ügye miatt volt kénytelen elhagyni a pártot. Az Origo is megkereste a szocialista párt volt sajtófőnökét, de ő nem kívánt nyilatkozni.
Vágólapra másolva!

A II. kerületi, 438 négyzetméteres, 5 + 1 fél szobás luxusvilla hirdetője, Déri Balázs akár vissza is bérelné a házat leendő tulajdonosától, ha az befektetési céllal venné meg a panorámás ingatlant.

Az MSZP volt sajtófőnöke a Pestisrácok.hu-nak azt mondta: családi örökségnek köszönhetően van ilyen nagy értékű ingatlanja.

198 millió forint az irányár Forrás: ingatlan.com

Déri Balázst kereste az Origo is, de az MSZP volt sajtófőnöke nem kívánt nyilatkozni.

A videóügy

Déri Balázs neve akkor vált közismertté, amikor 2013 októberében a bajai időközi önkormányzati választáshoz kapcsolódó hamis videót személyesen adta át a Hvg.hu főszerkesztőjének. Dérinek ezt követően távoznia kellett a posztjáról.

A HVG Kiadó akkor azt írta, hogy az azóta távozott főszerkesztő, Gavra Gábor „egy telefonos megkeresést követően Déri Balázstól, az MSZP-frakció kommunikációs igazgatójától vett át október 17-én egy adathordozót. Az ezen lévő videó került fel a Hvg.hu oldalára. Nem volt tudomása arról, hogy a felvétel manipuláció eredménye, annak eredetiségét azonban nem ellenőrizte.”

Pár nappal később, a rendőrségi nyomozás idején Gavra Gábor lemondott a posztjáról, majd 2014 februárjától az ATV munkatársa lett.