Hájat kapott, kalapáccsal ütötte fejbe a húsárust

Vágólapra másolva!
Emberölési kísérlet miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki kalapáccsal többször is fejbe vert egy asszonyt akitől korábban már többször vett húst. Kevés pénze volt, hús helyett csak hájat kapott, ezért ütött. 
Vágólapra másolva!

Az eset még tavaly nyáron történt egy Győr környéki faluban. A 78 éves férfinak húsra volt szüksége, ezért biciklivel elindult a 69 éves nőhöz, előtte azonban zsebre tette a kalapácsát. Mikor odaért és elmondta, hogy mit szeretne, de az asszony csak hájat adott neki, mert a húst nem tudta volna kifizetni.

Előkerült a kalapács

Kicsit később még húsos csontot kért a kutyáinak és miközben a nő a hűtőládában keresgélt, a férfi többször is fejbe verte a kalapáccsal. Közben az kiabálta: „nesze, nesze, nesze!” A vérző asszony menekülni próbált. A terasz felé futott, miközben a férfi folyamatosan ütlegelte.

Tovább ütötte

Ezután a férfi visszament a házba, a hájat visszatette a fagyasztóba és kivett helyette egy csomag húst. Visszament a teraszra és tovább ütötte a nőt, aki végül bemenekült a házba és magára zárta az ajtót.

Emberölési kísérlet

A férfi megpróbált utána menni, de nem jutott be, ezért hazament, ahol elkapták a rendőrök. Az asszony életveszélyesen sérült, a férfi ellen ezért nyereségvágyból elkövetett emberölési kísérlet miatt emeltek vádat ellene – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.