Vadai Ágnes bőrszerkóban punkra cukiskodik

Vadai rock
Vágólapra másolva!
Pink gitárt ragadott a DK alelnöke a hétvégi kongresszusra készült imázsfilmsorozat első epizódjában.
Vágólapra másolva!

Bőrdzsekiben, belőtt frizurával tombol Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke azon a videoklipen, amit kedden délelőtt osztott meg Gyurcsány Ferenc a Facebookon. A pártelnök sejtelmesen csak annyit fűzött a kliphez: JÖN...JÖN...JÖN!

Vadai a rövid klipben egy pink gitárt ragad, és a The Clash Should I stay or should I go – magyarul "menjek vagy maradjak", esetleg "elmenjek vagy ne menjek" című számára penget, miközben a Facebookon érkezett egyik komment szerint "dögösen" néz.

Ilyen az, amikor Vadai Ágnes "dögösen" néz Forrás: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Vadai Ágnes az Origo kérdésére nem akart részleteket elárulni a titokzatos klipről, ám DK-s forrásainktól annyit megtudtunk: ez a hétvégi DK-kongresszusra készült imázsfilmsorozat első epizódja, és szombatig mindennap egy újabb követi, a szereplők a párt vezető politikusai lesznek.

Gyurcsány Ferenc az egyedüli jelentkező az elnöki posztra Fotó: Polyak Attila - Origo

A tisztújító kongresszus aligha okoz meglepetést – legalábbis, ami az elnök személyét illeti. A posztra ugyanis egyedüli jelölt Gyurcsány Ferenc, a DK jelenlegi elnöke. Megújul a párt Országos Tanácsa, és az eseményt a DK-ban mérföldkőnek tartják, mert innen "fordulunk rá a 2018-as választásra".

A The Clash száma alighanem nagy sláger egyébként a DK-ban, mert emlékeink szerint ezt is játszotta Gyurcsány alkalmi DJ-ként tavaly december 30-án. A provokatív vagy csak szokatlan megmozdulásokat miniszterelnök korában is kedvelő Gyurcsány egy órát partizott, az Origo pedig videót forgatott belőle.