Orbán miatt üres lesz a Tesco

2015.02.23. 18:12

„Ajánlom, nagyon ajánlom, hogy húzzál el még a nyáron!” – üzeni Orbán Viktornak Pál József internetes politikai slágergyáros, akinek legutóbbi alkotása a boltok vasárnapi zárva tartásáról szóló Tesco-dal, de faragott már rímet Orbán-napra, előadott csasztuskát a trafikmutyiról, és aktív a Twitteren is.

Három nap alatt több ezren nézték meg Pál József videóját, amelyben a vasárnap zárva tartó Tesco üzleteket siratja. A sajnálattól eljut a szabadon főzött pálinkáig, majd addig, hogy alighanem előrehozott választásra kell készülni.

Nem csak az előadásmódja sajátos, maga írta a szöveget is. Csakúgy, mint többi szerzeményéét. Így a trafikdalét is, amelyet csaknem 30 ezren láttak, és a kormánypárti javaslatra bevezetett nemzeti összetartozás napján minisztériumi ajánlásra énekelendő Nemzeti összetartozás dalára rímel.

Pál József a Twitteren is aktív: gyakran posztol közéleti témájú megjegyzéseket, kommentárokat aktuális politikai eseményekhez. A közelmúltban a Simicska–Orbán -háborúról is megemlékezett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK