Vágólapra másolva!
Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a rendőrök azzal, hogy még tavaly év végén megölt egy idős embert a Győr-Moson-Sopron megyei Gyarmaton. Eredetileg rabolni indult, de az nem sikerült neki. A 80 éves férfi próbálta visszatartani, mire egy fejszenyéllel esett neki.
Vágólapra másolva!

A napokban fogták el a rendőrök azt a 17 éves szanyi fiút, aki tavaly december 22-én tört be egy gyarmati házba. Reggel, nem sokkal nyolc óra előtt ment be az épületbe, és egy riasztópisztollyal megfenyegette az ott lakó 61 éves nőt és 21 éves fiát.

Ezzel a fegyverrel fenyegetőzött Forrás: Police.hu

Pénzt és ékszereket követelt tőlük, de a nő és a fiú bezárkóztak az egyik szobába, ahová nem tudott utánuk menni. Ezután lement a ház pincéjébe, ahol a 80 éves férfi tetten érte, és megpróbálta visszatartani. Ekkor a fiú egy fejszenyéllel támadt rá. A férfi néhány nappal később meghalt a kórházban.

A gyilkos tinédzsert március 6-án fogták el. Amikor kihallgatták, beismerte a gyilkosságot. Azóta már előzetes letartóztatásban van, emberölés miatt nyomoznak ellene – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.