Saját fiát mészárolta le

Vágólapra másolva!
Az apja fűkaszáját akarta kölcsönkérni egy férfi Kerecsenden. Nem kapta meg, ezért később, már részegen visszament és botrányt csinált. Az apja nem bírta tovább, és többször is megszúrta. A férfi néhány perc múlva meghalt. 
Vágólapra másolva!

Az apa házastársával, felnőtt fiával és a fiú élettársával élt együtt Kerecsenden egy családi házban. Sokszor veszekedtek, mert a fiúnak csak alkalmi munkái voltak, ráadásul a megkeresett pénzt rendszeresen elitta és eljátszotta. Részegen sokszor tört, zúzott és ütötte is szüleit.

A fűkasza kellett volna neki

2014. augusztus 15-én reggel kölcsön akarta kérni apja motoros fűkaszáját, de nem kapta meg. Ezután elment otthonról, és délután már részegen ment haza. Tombolni kezdett, a konyhai hűtőszekrényből és a pincében található fagyasztóládából is a földre dobálta az ételt.

Párna alatt volt a kés

A veszekedés közben a fiú arra kérte a szomszédokat, hogy szóljanak a rendőröknek, de mire a járőrök kiértek, már összeverekedtek. Az apa végül bement a hálószobába és magához vette az ágyon lévő párna alá rejtett, csaknem 21 centiméteres kést.

Megvárta a rendőröket

Először szemből kétszer mellkason szúrta a fiát, majd amikor menekülni kezdett, még egyszer erősen hátba szúrta. A fiú az udvaron összeesett és pár perc múlva meghalt. A férfi a szomszédban várta meg a rendőröket.

A 65 éves, előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen emberölés miatt emeltek vádat – közölte a Heves Megyei Főügyészség.