Rogán: Egy baloldali kormány a nemzeti függetlenség feladása

Rogán Antal Budapest, 2015. március 14.
Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője beszél a Fidelitas XII. tisztújító kongresszusán a Bálnában Budapesten 2015. március 14-én.
MTI Fotó: Marjai János
Budapest, 2015. március 14. Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője beszél a Fidelitas XII. tisztújító kongresszusán a Bálnában Budapesten 2015. március 14-én. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Nem szabad elhinnie a jövő fideszes politikus-generációjának, hogy létezhet jó baloldali kormány, mert ez a nemzeti függetlenség végét jelentené - ezzel ijesztgette hallgatóságát a Fidelitas kongresszusán Rogán Antal.
Vágólapra másolva!

A Fidelitas új nemzedéki szerepéről beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárt ifjúsági szervezete szombati tisztújító kongresszusán. Szijjártó szerint a Fidelitas politikai képzőműhelyként szolgálja a jövő politikus-utánpótlását.

Rogán Antal szerint a jó baloldali kormányzás elképzelhetetlen Forrás: MTI/Marjai János

Rogán Antal pedig az ifjúsági szervezet tagjai figyelmét arra hívta fel, hogy egy pillanatig sem szabad elhinniük, hogy lehet az országnak olyan baloldali kormánya, amelyik jó, mert ha ezt elhiszik, kezdhetik elölről a nemzeti függetlenség kivívását.