Kóbor Jánost nem zavarja a Simicska-videó

Kóbor János: Ép testhez ép lélek is kell tv bulvár
Vágólapra másolva!
„Ennyi még belefér” – kommentálta nevetve az Origónak Kóbor János a Simicska Lajos és Orbán Viktor csatározásáról készült videót. Az animációs kisfilm érdekessége, hogy az aláfestő zene az Omega legendás száma, a Régi csibészek. 
Vágólapra másolva!

A zenekar frontembere szerint az Omega szempontjából egyáltalán nincs rossz érzése a videóval kapcsolatban, sőt véleménye szerint ennyit még a politikusoknak is el kell viselniük.

„Megnéztem a hasonló videókat, a legtöbb esetben alpáriak, katasztrofálisak voltak. Azokhoz képest ez a kisfilm egész szellemes volt, még majdnem mosolyogni is tudtam rajta” – mesélte Kóbor, aki annak már kevésbé örült volna, ha slágerüket egy durva videóhoz használták volna fel.

Kóbor János szerint ennyi még belefér Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Egy apró hibát azonban így is talált az énekes.

„Lerövidítették a számot, így van egy kis elcsúszás” – tette hozzá.

Máskor is előfordult már

Nem ez volt az első eset, hogy Omega-slágert használtak fel valahol, korábban ennél sokkal komolyabb előadó, Kanye West használta fel egyik dalához a Gyöngyhajú lányt. Kóbor akkor úgy nyilatkozott, még örül is neki, hiszen „ez mégiscsak azt igazolja, hogy maradandót alkottunk”. A slágerért fizetett is Kanye West, a jogdíjakból befolyt összeg több millió forintra is rúghat.