Bíróság előtt a buszozó szatír

Vágólapra másolva!
Rövidesen bíróság elé állítják azt a férfit, aki Szegeden mutogatta nemi szervét a város tömegközlekedési járatain és buszmegállóiban. Volt, hogy önkielégítést végzett, éppen egy ilyen alkalommal kapták el. 
Vágólapra másolva!

A férfi 2014 vége és 2015 márciusa között legalább ötször mutogatta magát és végzett önkielégítést Szegeden a buszmegállókban és időnként a járműveken is. Március 9-én kapták el, miközben épp az egyik megállóban maszturbált – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

Arra is volt példa, hogy a szatír már a buszmegállóban egy ott várakozó nő előtt vette elő nemi szervét, és a járművön tovább mutogatta magát.

A Szegedi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértéssel vádolja, rövidesen bíróság elé állítják.

Nem ez a férfi az első szegedi szatír. Még februárban a szegedi egyetemen mutogatta magát egy férfi. Volt, hogy a mosdóban látták, de olyan is előfordult, hogy a folyosó közepén végzett önkielégítést.

Hetekig visszajárt, általában szerdánként. Mutogatta magát a néprajzi tanszéken és a történelem szakosoknál is, de ellátogatott az amerikanisztikát tanulókhoz és az olasz, valamint a szláv nyelvi tanszékre is.